shqip  SHQIP


Tungjatjeta dhe mirse vini në faqen ton te internetit!
Ju keni ftuar në Kompjuterin tuaj faqen e internetit të Ordinances për fëmij dhe te rinjë në Pfullendorf (Gjermani). Për fat të keq ne nuk falsim gjuhen tuaj, andaj deshirojm që te ju japim disa informatione të shkurta rreth sherbimeve në ordinancen ton. Ordinanca ynë gjindet ne afersi te Bodensees në Jug të Gjermans. Si mund ta na gjeni mund të shiqoni në Harten e Ordinaces mjeksore. Ordinanca mjeksore për femij dhe te rinjë.

Praxis für Kinder- und Jugendmedizin
Dr. Peter Th. Wolff
Am Stadtweiher 9

D - 88630 Pfullendorf
Gjermani

Being a pediatric practice we offer medical care for children and young adults (youths) from birth to the age of eighteen. In addition we have specialized in different medical areas, which are listed below:

Prävention kzaminime paraprak për
kujdesin e shëndetit, Vaksinat
Allergologjia Testi për percaktimin e allergjis (Prick, Scarth,Reibel, I.C-Test)
Provokatonet (Hundes, Konjuktoves)
Provaokatoni bronchial - Metacholin
Testimi epicutan (nenlekur)
Pneumologjia Bodyplethysmographie
Spirometrie
Ergo-Spirometrie
atja e shumes se oxigjenit ne gjak
Mjeksia e Udhtimit Vakcionimet kunder etheve të
verdh, këshillime
mjeksore para se të shkoni në pushime
Ultrazëri Barku
Kukat
Veshket
Gjandrra Tirroide
Labor Analizat e gjakut
Diagnostika e Urines
Kontrollime të veqant specialle
EKG
Diagnostika e zhvillimit
Psykologia Testime të ndryshme psykologjike,
sidomos biseda e par me pacientin e perkur

Në ordinancen ton orari i punes ësht i rregulluar në menyr që se paku gjuthmon një mjek e shpesh që te dy mjeket te jen. Njeherit ju këshillojm që se pari të beni një termin permes telefonit, ose porositni dikend ta bej kët për ju. Kështu mundemi ju dhe ne të shmangemi nga pritja e gjat. Orari i punes në ordinancen ton ësht:

Hëne-Ejta 8:00 - 12:00 and 14:00 - 18:00
Premte 8:00 - 15:00

Kontaktin përmes telfonit mund ta arrini në këta numra +49(7552) 93000 si dhe permes fax. +49 (7552) 93 00 44 ne oraret e percaktura. Koleget ton do të ju flasin në gjuhen gjermane, por ne ju ofrojm edhe sherbime në këto ghuhë.

Anglisht Dr. Peter Th. Wolff
Dr. Jörg Niethammer
Spanjollisht Dr. Peter Th. Wolff
Shqip Lendita Bogaj

Ju poashtu mund të na dërgoni edhe emali në adresen (info@kids-doxx.de), qe ne mundesischt edhe do te ju pergjigjemi.
Ne ju urojm Juve dhe femimjeve tuaj shndet dhe gjith të mira.